Leven zonder muziek is als een hemel zonder sterren

Het Pythagoras Kwartet laat u graag mee-genieten van de prachtige muziek die voor strijkkwartet op papier is gezet. Talloze componisten hebben door de eeuwen heen hun mooiste muzikale ritmes, melodieën, variaties en samenspel-ideeën voor deze samenstelling genoteerd. Wij zien het als voorrecht om aan deze noten onze interpretatie te geven en aan ons publiek te laten horen.   Welkom bij een van onze volgende concerten.

2 reacties op “Leven zonder muziek is als een hemel zonder sterren

 1. Beste muzikanten van Pythagoras,
  Ik werd op jullie ensemble geattendeerd door Caroline Spanjaard en Wim Ritzerfeld.
  Ik heb les van Caroline en zing in een kwartet dat Klein Vocaal heet.
  Van beroep ben ik kunstenaar( zie website). 23/24 en 30/31 augustus exposeer ik samen met Margo van de Wiel en Geoffrey Salmon in Flipside, Eindhoven.
  (www.artspaceflipside.nl). Ik ben bezig een programma te maken om af te sluiten met klassieke muziek op 31 augustus vanaf 15.00 uur.Op dit moment staan de volgende ensembles geprogrammeerd: Klein Vocaal, een gelegenheids-ensemble van v.v.e. Sirena en Petri’a, een ensemble bestaand uit 3 mondharmonica’s en een gitaar.
  Graag wil ik jullie kwartet uitnodigen om daar op te treden.( ong. 20 minuten – half uur). Ik kijk uit naar jullie reactie. Met vriendelijke groet, Liesbeth Bijkerk

 2. Beste leden van het Pythagoras Kwartet,
  Namens de werkgroep Diensten en Activiteiten van de (vrijzinnig protestantse) Remonstrantse Gemeente Eindhoven (zie website) ben ik benieuwd of een combinatie van een optreden met jullie muziek in een aangepaste dienst op een zondagochtend bij ons mogelijk is?
  Wij hebben behalve traditionele diensten ook regelmatig een “Preek van de Leek”, een bezinningsdienst of een dienst met muziek/kunst omlijst.
  De termijn waarop dit plaats zou vinden, is in overleg vast te stellen.
  Ik hoor graag wat jullie van dit idee vinden!
  M.vr.gr. Caroline Kersten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.